Kako Vam mogu pomoći?

Individualizirani pristup koji nudim prava je dragocijenost u suvremenom svijetu punom ustaljenih modela, tipiziranih izraza, i opće okrenutosti sebi. Vi ste jedinstveni! I ja Vas takvima vidim.

Volim rad, poštujem poduzetništvo i radujem se mogućnosti da pomognem u osnaživanju Vašeg poslovanja. Suradnja i etičnost, potpora bez fige u džepu, danas su doista nužno potrebni za opstanak malih gospodarskih subjekata.

 

Kao aktivan poduzetnik, znate i sami koliko propisa, zakona, uredbi, mišljenja i naputaka morate poštivati. Ma koliko oni bili besmisleni. Zato sam spremna preuzeti taj dio tereta od Vas. Važno je da ste slobodni za vođenje i razvijanje svojeg biznisa. Možete me angažirati da pratim, istražim i „prevedem“ u kratak oblik zakon i druge propise koji Vas interesiraju. Pomognem u implementaciji, Vi nastavite dalje, bez straha od kazne.

 

Umjesto Vas, bavim se „papirima“ i šalterskim službenicima/cama, i time Vam štedim vrijeme. Uspješno se suprotstavljam navikama  administracije da odgode izdavanje potrebnog dokumenta, uz obvezno „Nedostaje vam još…“ Strpljiva sam  i uporna – često administracija kapitulira, suočena sa aktivnim nenasilnim otporom.

 

Kada sam već toliko kritična, da spomenem i brdo nameta pod kojima škripe leđa malih poslovnih subjekata. Stoga mnogi ne žele imati optimalan broj radnika. Zato, ako jedan nedostaje, osjeti se, posao trpi.

Kvalitetno ću raditi posao uredskog asistenta, za vrijeme dok je Vaš djelatnik/ca na godišnjem, ili bolovanju. Besplatno ću provesti kraće vrijeme u upoznavanju rada Vaše firme, potpisati sa Vama ugovor o povjerljivosti, i prionuti poslu.

 

U radnoj knjižici, osim diplome faksa, imam upisane još dvije:  „Specijalist javne nabave“ i  „Voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“. Rado ću pružiti stručnu pomoć u prikupljanju i pripremi dokumenata za raspisane natječaje. Također ću Vam pomoći u razradi i stručnoj provjeri projektne ideje.

 

Zahvaljujući iskustvu stečenom kroz dvadeset i tri godine rada kao društvena poduzetnica,mogu Vam pružiti kvalitetnu podršku u  nastojanjima da se pozicionirate kao društveni poduzetnik.

 

Malo i mikro poduzetništvo

Pravi sam i pouzdani suradnik, savjetnik, ili Vaš osobni asistent u slučaju da:

 

 

Udruge, zadruge, fizičke osobe i građanske inicijative

Mogu i hoću Vam pomoći kada: