Sumske-vile-Emina_KOvac

Šumske vile – mjesto gdje vrijeme drugačije teče

Za Vas, koji ne volite putovati 30 km, rado dolazim „in house“, u Vaš prostor, jer – Vi ste uvijek na prvom mjestu. Drugi razlog, jednako iskren – dobar je osjećaj vraćati se u Pešćenicu.

Edukacije, radionice, individualna savjetovanja – organiziram u zdravoj energiji prirode u blizini Lekenika. Prije nekoliko godina, malo imanje došlo je u moje ruke. I srce. Da ga njegujem, da mu se radujem, da ga uredim i otvorim za ljude koji su svjesni kako je odmak od užurbane svakodnevnice prava dragocjenost. Zove se Šumske vile, Forest Fairies. Smjesta me začaralo, opčinilo…svojom toplinom, mirom i iscjeljujućom pitomom šumom kojom je okruženo. Bilo je tako lako i prirodno sve više napuštati gužve i užurbanost Zagreba.

Šumske vile su mjesto gdje se Duša odmori, misli umire; tamo se um razbistri – onda je lakše prolaziti kroz  planove, brojke, propise. Nema buke, nema gledanja na sat zbog isteka parkinga, nema zvonjave telefona,  suradnika koji trebaju nešto pitati. Mirna opuštenost vodi ka bržem i jednostavnijem nalaženju riješenja za bilo koji problem. U Šumskim vilama vrijeme drugačije teče, puno puta me ta činjenica iznenadila. Sve se stigne, na vrijeme, i upravo kako treba.

Dobro došli, dobro došle!

 

Foto by Siniša Jurica

 

Share your thoughts